Büyükşehirden yapılandırma uyarısı

Büyükşehirden yapılandırma uyarısı

Büyükşehir Belediyesine vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırması için verilen süre 25 Kasım'da sona erecek

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesine vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırması için verilen süre 25 Kasım Cuma günü sona erecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mali Hizmetler Daire Başkanı Dilek Bakır, belediyeye çeşitli konularda borcu bulunan vatandaşların yapılandırma işlemini Cuma gününe kadar gerçekleştirmeleri gerektiğini hatırlattı.

Bakır, borçlu vatandaşların, kanun kapsamında kendilerine tanınan ödeme kolaylığından yararlanabilmeleri için belediyenin Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğüne dilekçeyle başvurmaları gerektiğini belirtti.

Yapılandırma kapsamına, 30 Haziran 2016'dan önceki dönemlere ait ilan ve reklam vergisi, asfalt vergisi, eğlence vergisi, yangın sigorta vergisi, harçlar, tıbbi atık, ecrimisil gelirleri, işgaliye ücreti, hal rüsumları ve otopark borçları giriyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler