Bursa'da yolcu otobüsünün devrilmesi

Bursa'da yolcu otobüsünün devrilmesi

Türk-İş, kaza nedeniyle yarın yapacağı "Emekçi Kadın Buluşması" programını iptal etti

ANKARA (AA) - Türk-İş'in yarın yapacağı "Emekçi Kadın Buluşması" programının, Bursa'da meydana gelen ve 7 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası dolayısıyla iptal edildiği bildirildi.

Türk-İş'ten yapılan yazılı açıklamada, Bursa-Ankara karayolunda bugün yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 7 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin de yaralandığı anımsatıldı.

Otobüste seyahat edenlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen "Türk-İş Emekçi Kadın Buluşması"na katılmak için Ankara'ya gelen Türk Metal Sendikası üyesi işçiler olduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Olayın hemen ardından Genel Başkan Ergün Atalay ve Genel Sekreterimiz ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak olay yerine hareket etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile hanımefendi eşlerinin teşrifleriyle yapılacak programımız, bu elim kaza sonucu iptal edilmiştir. Vefat eden işçilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm camiamıza baş sağlığı diler, yaralı işçilerimizin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler