Burası Konya! Tam 106 kişi aynı yerde

Burası Konya! Tam 106 kişi aynı yerde

Konya'da tedbirleri hiçe sayanlar yine eğlencede çıktı. Üç farklı mekanda toplam 106 kişiye ceza uygulandı.

Geçen hafta her 100 binde 252,18 kişinin koronavirüse yakalandığı çok riskli iller grubundaki Konya'da, Türkiye'de koronavirüs yoğunluğunun en fazla olduğu 8'inci il arasında yer alıyor. Kentte polisin denetimleri artarken, bazı kesimler kuralları inatla ihlal etmeyi sürdürüyor.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün gece saatlerinde, Selçuklu ilçesinde ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilen 3 eğlence mekanında denetim yaptı.

Polis, denetlediği eğlence mekanlarındaki 106 kişiye, "sosyal mesafe", "maske" ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal" suçlarından cezai işlem uyguladı.

Denetlenen iş yerlerinin daha önceden zabıta ekiplerince mühürlendiği ancak mührün bozulduğu tespit edildi. İş yeri sorumluları Ethem C, Osman K. ve Celalettin E. hakkında "bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma" ve "mühür bozma" suçlarından adli işlem başlatıldı.

İş yerlerinde yapılan aramalarda bir adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait mermiler ele geçirildi.

Üç iş yeri de zabıta ekiplerince tekrar mühürlenerek faaliyetten men edildi.

konya-eglence.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum