Bugün Konya baştan aşağı yıkanacak! Öğle saatlerinden geceye kadar dikkat

Bugün Konya baştan aşağı yıkanacak! Öğle saatlerinden geceye kadar dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre, Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Konya'da da etkili olacak yağışların gece saatlerine kadar sürmesi tahmin ediliyor.

Konya'da Yağışlı Bir Gün: Konya'da hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden itibaren başlayacak yağmurun gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Sıcaklık, batı ve kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak.

konya-hava.jpg

Bazı illerde hava durumu:

Ankara'da Aralıklı Sağanak: Ankara'da akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlar bekleniyor, sıcaklık 15 derece olacak.

İstanbul'da Gökgürültülü Sağanak: İstanbul'da yer yer kuvvetli olabilecek yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek, sıcaklık 17 derece olacak.

İzmir'de Yağış Devam Ediyor: İzmir'de akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlar devam edecek, sıcaklık 22 derece olacak.

Adana ve Antalya'da Yağış: Adana ve Antalya'da aralıklı sağanak yağışlar görülecek, yer yer kuvvetli olabilecek. Sıcaklık 24 derece olacak.

Samsun ve Trabzon'da Güçlü Yağışlar: Samsun ve Trabzon'da aralıklı sağanak yağışlar öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere kuvvetli olacak. Samsun'da sıcaklık 14, Trabzon'da ise 17 derece olacak.

Erzurum'da Kar Yağışı: Erzurum'da aralıklı yağmur ve sağanak yağışlar görülecek, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık 13 derece olacak.

Diyarbakır'da Yağış Devam Ediyor: Diyarbakır'da aralıklı sağanak yağışlar devam edecek, sıcaklık 24 derece olacak.

Türkiye genelinde, mevsim normallerinin altında seyredecek sıcaklıklarla beraber yağışlı bir gün bekleniyor. Vatandaşlar, hava durumu raporlarına dikkat ederek günlük aktivitelerini planlamalıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.