Boşandığı eşinin iş çıkışında pusuya yatmıştı: Eski koca tutuklandı

Boşandığı eşinin iş çıkışında pusuya yatmıştı: Eski koca tutuklandı

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında meydana gelen şiddet olayında, bir kadın eski kocası tarafından bıçaklanarak yaralandı. Olayın ardından gözaltına alınan saldırgan, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray'da, 25 Ocak gecesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında meydana gelen korkunç bir olayda, hastane çalışanı Handan A. (36), boşandığı eski eşi tarafından acımasızca saldırıya uğradı. Olay, mesai bitiminde hastaneden çıkarak aracına binmeye çalışan Handan A.'nın karşısına çıkan 42 yaşındaki eski eşi Fatih A. tarafından gerçekleştirildi.

Fatih A., Handan A.'nın arabaya binmeden önce kolundan tutarak bağırmaya başladı ve ardından yanında taşıdığı bıçakla kadına saldırdı. Kadının çığlıkları üzerine çevredekilerin yardım çağrısıyla olay yerine gelen hastane polisi, saldırganı hemen yakalayarak gözaltına aldı. Handan A., bacağından ve ayağından aldığı bıçak darbeleri nedeniyle yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından polis merkezine götürülen Fatih A., sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.