Bora Hun Paçun imzaladı

Bora Hun Paçun imzaladı

Türkiye Erkekler Basketbol Liginde (TBL) mücadelen eden Konyaspor Basketbol daha önce anlaşmaya vardığı deneyimli pivot Bora Hun Paçun ile resmi sözleşme imzalandı

Türkiye Erkekler Basketbol Liginde (TBL) mücadelen eden Konyaspor Basketbol daha önce anlaşmaya vardığı deneyimli pivot Bora Hun Paçun ile resmi sözleşme imzalandı.  Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kemal Işıkçeviren, Genel Menajeri Nihat Mala ve Kulüp İdari Menajeri Hüseyin Bilgin katıldı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Yeni sezonda şampiyonluk hedefi için Konya’da olduğunu belirten 2.10’luk deneyimli pivot, Konya’ya geri dönmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Paçun, Selçuklu Basketbol olarak mücadele ettiği dönemde de Konyaspor forması giymişti. Bora Hun Paçun, 1987 yılında İzmir doğdu. Tuborg altyapısında başladığı basketbol kariyerinde Efes Pilsen, Pınar Karşıyaka, Banvit, Darüşşafaka, Petkim, Yeşilgiresun Belediyespor, İstanbul BBSK, Antalyaspor, Trabzonspor, İTÜ, Selçuklu Basketbol, Sakarya BŞB takımlarında forma giydi.

Etiketler :