"Bizim için mücadele azmi daha önemli"

"Bizim için mücadele azmi daha önemli"

- Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Toraman:- "Fenerbahçe maçında sahada iyi mücadele eden takım vardı, böyle devam edersek iyi günler bizi bekliyor"

KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Bülent Toraman, "Fenerbahçe maçında sahada iyi mücadele eden takım vardı, böyle devam edersek iyi günler bizi bekliyor." dedi.

Toraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri maçta özellikle ilk yarı çok iyi bir futbol sahaya yansıttıklarını söyledi.

Zor bir süreçten geçtiklerini belirten Toraman, "Bu süreci atlatmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Yönetime yeni geldik. Her şey bir anda düzelmiyor ama en kısa sürede bu süreci atlatmamız lazım. Bunun için el birliği yapmalıyız. Hep birlikte bu yükün altında kalkabiliriz. Fenerbahçe maçında futbolcularda bu isteği gördük. Sahada iyi mücadele eden takım vardı, böyle devam edersek iyi günler bizi bekliyor. Maçın sonucu önemli belki ama ileriye dönük bizim için mücadele azmi daha önemli. Bunu görmek bizi mutlu etti." diye konuştu.

Fenerbahçe maçı öncesinde bazı oyuncuların kadro dışı bırakıldığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını vurgulayan Toraman, antrenörleri Levent Açıkgöz'ün kadroyu belirlediğini ve onun tercihiyle bazı futbolcuların İstanbul'a götürülmediğini ifade etti.

Ligin ilk yarısının son maçında sahalarında Trabzonspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Toraman, taraftarlarının da yoğun desteğiyle bu maçı kazanacaklarına inandıklarını ve buna göre hazırlıkları sürdüreceklerini sözlerine ekledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler