"Bir Yataklık Dünya" projesi

"Bir Yataklık Dünya" projesi

Tekirdağ'da gerçekleştirilen proje kapsamında başlatılan kampanya ile yatalak hastalar için hasta karyolası ve motorlu şişme yatak temin ediliyor

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da gerçekleştirilen "Bir Yataklık Dünya" projesi kapsamında başlatılan kampanya ile yatalak hastalar için hasta karyolası ve motorlu şişme yatak temin ediliyor.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi, Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği ve Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi iş birliğiyle gerçekleştirilen projeye ilişkin, hayatını yatağa bağlı sürdüren kişiler için özel sistemli karyola temin etmeye çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu yatakların bir bölümü bağışlarla alınırken bir bölümünün finansmanını da biz yapıyoruz. Bu, imece kültürüyle yapmaya çalıştığımız bir faaliyetimiz. Şu anda 12 yatak bağışlanmış durumda. Hastalığı zor şartlara gelmiş, yatmaktan sırt sağlığı problemi çeken hastalar için de havalı yatak sağlıyoruz. Onun dağıtımına da başladık. Güzel bir sosyal çalışma yürüttüğümüze inanıyorum."

Eşkinat, yardımların Süleymanpaşa Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmeti ekibi tarafından hastalara ulaştırıldığını belirtti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler