Beyşehir'den kısa kısa

Beyşehir'den kısa kısa

Beyşehir Belediyesi tarafından yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde camiler ve mescitlerde temizlik ve bakım çalışması yapıldı.Belediye Başkanı...

eyşehir Belediyesi tarafından yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde camiler ve mescitlerde temizlik ve bakım çalışması yapıldı.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, temizlik çalışmalarının, mobil cami ve ibadethane temizleme aracı ile ulaşılan ilçenin tüm ibadethanelerinde yürütüldüğünü söyledi.

Vatandaşların camilerde dini vecibelerini daha temiz ve sağlıklı bir ortamda gerçekleştirebilmeleri adına başlattıkları mesainin devam ettiğini ifade eden Özaltun, "Ekiplerimiz, cami içindeki halıları profesyonel makinelerde süpürüp yıkıyor. Ayrıca, cami içerisindeki kapı, minber, duvar, ayakkabılık, kitaplık ve avizelerin ıslak ve kuru temizliğini yapıyor. İhtiyaç duyulan ibadethanelerde halılar yıkanıp kurutuluyor. Ayrıca, cami dışındaki şadırvanlar, tuvaletler ve avlular da genel bir temizlikten geçiriliyor. Vatandaşlarımıza mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyoruz." diye konuştu.

- Başkan Özaltun'dan polis ve 112 noktalarına ziyaret

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, emniyet mensupları ile 112 Acil Servis ekiplerini görev yaptıkları noktalarda ziyaret etti.

Özaltun, ilk olarak Konya yolu 1.kilometrede uygulama yapan polisleri ziyaret etti.

Özaltun, burada yaptığı açıklamada, ülkenin barış ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan tüm emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Daha sonra 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek burada çalışanlarla bir araya geldi.

Ziyarete, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı ve protokol üyeleri katıldı.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :