Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Güncel Trendlere Işık Tutuyor

Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Güncel Trendlere Işık Tutuyor

Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Ev Sahipliğinde ILTC2023 Kongresi Gerçekleşti

5-7 Ekim 2023 tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleşen "1. Uluslararası Göl Turizmi ve Turizmde Güncel Trendler Kongresi" (ILTC2023), turizm sektörünün öncü isimlerini bir araya getirerek büyük bir başarıyla sonuçlandı.

Bu önemli bilimsel etkinlik, turizm sektörünün önde gelen akademisyenlerini, profesyonellerini ve paydaşlarını bir araya getirerek turizm alanındaki son trendleri, göl turizmini, sürdürülebilirlik çözümlerini, dijital dönüşümü ve sektörün gelecekteki yönelimlerini ele aldı. Beyşehir Gölü'nün eşsiz güzelliklerine ev sahipliği yapan bu kongre, turizm sektörünün geleceğine ışık tuttu.

akkanat1.jpg

Etkinliğe katılan önemli isimler arasında Beyşehir Kaymakamı Sayın Mehmet Kemal AKPINAR, Beyşehir Belediye Başkanı Sayın Adil BAYINDIR, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Sayın İsmail BAYRAK, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı Sayın Mustafa KÜÇÜK, Uzundere Belediye Başkanı Sayın Hilmi AKTOPRAK, Beyşehir İlçe Müftüsü Sayın Veysel KÜKREK, Selçuk Üniversitesi Turizm Dekanı Sayın Prof. Dr. Onur KÖKSAL, Selçuk Üniversitesi Rektör Danışmanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi YUSUF UZUN, İlçe Halk Kütüphane Müdürlüğü Sayın Kemal YEŞİLYURT, Beyşehir Fotoğraf Kulübü Başkanı Sayın Mustafa BÜYÜKKAFALI gibi isimler yer aldı. Katılımcılar etkinlik boyunca paneller, konuşmalar, özel oturumlar ve gezi programlarıyla bilgi paylaşımı sağladılar.

akkanat2.jpg

ILTC2023'ün açılış konuşmacısı olarak Massachusetts Üniversitesi'nden Prof. Dr. Muzaffer UYSAL (Destinasyon Olarak Göller: Araştırma Sorunları ve Trendler), Türk-Alman Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ruhet GENÇ (Turizm ve Barış Perspektifinden Göl Turizmi), Higher Colleges of Technologies Abu Dhabi Womans College'dan Katia IANKOVA (Yeni Bir Dönemin Eşiğinde Paradigma Değişimi: Turizm Sektöründe Yeni Trendler) ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Danışmanı Sayın Hayri ÇAVUŞOĞLU (Turizm Gelişiminde Bakanlığın ve Kamunun Rolü) ILTC2023'e değer kattılar.

akkanat3.jpg

Etkinlik dahilinde 5 Ekim 2023 tarihinde Beyşehir Fotoğraf Kulübü Başkanı Sayın Mustafa
BÜYÜKKAFALI’nın ‘’The Mirrors in My Eyes: Beyşehir (Aynadaki Gözlerim: Beyşehir) ’’ adlı
fotoğraf sergisi Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesinde bulunan Ali Akkanat Sergi Salonunda
değerli akademisyenler ve öğrencilerle buluştu. Sergi konuklar tarafından büyük ilgi gördü.

akkanat4.jpg

Programın sonunda Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Turizm Dekanı Sayın Prof. Dr. Abdullah KARAMAN, katılımcılara günün anısına plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

ILTC2023 Kongresi, turizm sektörünün geleceği hakkında önemli bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı bir platform oldu ve Beyşehir Gölü'nün turizm potansiyelini vurguladı. Gelecek yıllarda daha fazla başarı ve katılımcıyla tekrar buluşmayı dört gözle bekliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum