Beypazarı'nda turizmi geliştirme toplantısı yapıldı

Beypazarı'nda turizmi geliştirme toplantısı yapıldı

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Kamil Özer başkanlığında turizm toplantısı gerçekleştirildi.Özer, ilçedeki...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Kamil Özer başkanlığında turizm toplantısı gerçekleştirildi.

Özer, ilçedeki bir tesiste düzenlenen toplantıda, Beypazarı'nın ürünlerinin daha iyi pazarlanması için neler yapabileceklerini konuşacaklarını söyledi.

Toplantıda yapılacakların planlamasının yapıldığını aktaran Özer, "Turizmin bütün paydaşları, belediye, turizm müdürlüğü, otelciler, acentelerle bir araya gelmek önemliydi. Bugün Beypazarı'nı daha ileriye nasıl götürebilirizi konuştuk. Bu bir başlangıçtı. Bundan sonra hedefimizi belirleyeceğiz. Pazarlama yöntemlerini belirleyeceğiz." dedi.

Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Birol Akman da işletmelerin tanıtımda birlikte hareket etmesinin önem taşıdığına işaret ederek, "Tanıtımı birlikte yaparak turizmden daha fazla kazanç elde edebiliriz. Beypazarı, fuarlarda çok fazla görülmüyor. Fuarlara katılarak tanıtımda bulunmak önemli." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :