Beşiktaş'ta Konyaspor hazırlıkları sürüyor! Maç ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş'ta Konyaspor hazırlıkları sürüyor! Maç ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında TÜMOSAN Konya'da Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında 1 Ekim Pazar günü Konya'da TÜMOSAN Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş'in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; aktivasyon, pas ve taktik çalışmalarının ardından dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Konyaspor maçı hazırlıklarını, yarın saat 13.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 17.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Konya'ya giderek kampa girecek.

KONYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

TÜMOSAN Konyaspor - Beşiktaş karşılaşması 1 Ekim 2023 Pazar günü saat 19.00'da Konya Büyükşehir Stadyumunda gerçekleştirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.