Benzin Fiyatları Üst Üste İndirim Rekoru Kırıyor: Gece Yarısı 1 Lira 15 Kuruş Daha Azalıyor

Benzin Fiyatları Üst Üste İndirim Rekoru Kırıyor: Gece Yarısı 1 Lira 15 Kuruş Daha Azalıyor

Benzin fiyatlarında devam eden indirim furyası, gece yarısı itibariyle yeni bir rekorla sürüyor. İşte son gelişmeler!

Gece Yarısı İndirimi: 2 Lira 7 Kuruş Azaldı

Benzin ve motorine seçim sonrası peş peşe gelen zamların ardından son günlerde benzindeki çarpıcı indirimler dikkat çekiyor. Daha önceki indirimlerin etkisiyle benzinde litreye 2 lira 7 kuruşluk bir indirim daha yapıldı ve bu indirim fiyatlara hemen yansıdı. İstanbul'da benzin litre fiyatı 34 lira 59 kuruşa, Konya'da 35 lira 80 kuruşa, İzmir'de 35 lira 29 kuruşa, Ankara'da ise 35 lira 19 kuruşa geriledi.

Yeni İndirim Haberi Geldi: Gece Yarısı 1 Lira 15 Kuruş Daha Azalacak

6 Ekim 2023 Cuma gününden itibaren, yani bu gece yarısından sonra benzinde yeni bir kallavi indirim daha bekleniyor. Sektör kaynaklarına göre benzinin litre fiyatına 1 lira 15 kuruş daha azalma yapılacak. Ancak motorin fiyatlarında herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Benzine İndirim Vatandaşa Pansuman Olacak

Sonuç olarak, Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarında yaşanan bu sıradışı indirim furyası, sürücüler için bir nebze olsun nefes aldırıyor. Ancak enerji piyasasındaki dalgalanmaları göz önünde bulundurarak, fiyat değişikliklerini dikkatle takip etmek önem taşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.