Belediyeden Nevşehirspor'a 520 bin lira destek

Belediyeden Nevşehirspor'a 520 bin lira destek

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi'nin, 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele verecek Nevşehirspor'a 520 bin lira destek sağlandığı...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi'nin, 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele verecek Nevşehirspor'a 520 bin lira destek sağlandığı bildirildi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yaptığı yazılı açıklamada, Nevşehirspor'un kendini Nevşehirli olarak değerlendiren herkesin takımı olduğunu belirterek, zorlu bir lig mücadelesine hazırlanan şehrin BAL'daki tek temsilcisinin hedefine ulaşabilmesi için belediye olarak 520 bin lira destek sağladıklarını kaydetti.

Sporun her alandaki başarının kent açısından önemli bir değer olduğuna işaret eden Ünver, amatör spor kulüplerine sağlanacak desteğin bu çerçevede değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Ünver, Nevşehirspor'a bu çerçevede maddi destek sağladıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"BAL liginde ilimizi temsil eden Nevşehirspor’un, şehrin imajı olduğuna inanan biri olarak başarılı sonuçlar elde etmesi en büyük isteğimiz. Bu takım kendini Nevşehirli olarak gören herkesin takımı. Bu nedenle herkesin üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz. Biz bu itibarla elimizi taşın altına değil, yüreğimizi bu işin içerisine katıyoruz. Nevşehirspor’un maddi anlamda karşılaştığı sıkıntıları çözme adına, 520 bin liralık desteği kulübe aktardık."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler