Belediye Çocuk Korosu konser verdi

Belediye Çocuk Korosu konser verdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Çocuk Korosu, sevilen şarkı ve türküleri seslendirdi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Çocuk Korosu, sevilen şarkı ve türküleri seslendirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde solist, koro üyeleri ile 54 çocuğun sahne aldığı konserde 19 eser seslendirildi.

Konserin ardından konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, koro şefi Cihan Ceylan ve piyanist Ayten Şahin'e çocukların konsere hazırlanmalarında gösterdikleri emek nedeniyle teşekkür etti.

Çocukların pırıl pırıl değerler olduklarını, anne ve babalarının destekleri ile geleceğin emin ellerde olduğunu vurgulayan Şahinci, şöyle konuştu:

"Gelecekte bu grup içerisinde çıkan çocuklar çok büyük devlet ve bilim adamı ve ya müzisyen olacaktır. İnşallah Rabb'im bizlere o günleri gösterir. Bundan 2 yıl önce Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci, çocuklara bir söz vermişti. Dolaysıyla bugünlere eriştik. Bundan dolayı geleceğimizi emanet edeceğimiz bu çocuklara ne yapılsa azdır. İnşallah bundan sonra da çocuklarımıza her zaman ne gerekiyorsa yapılacağına inanıyorum. Çocuklarımızın anne ve babalarına, sevgili çocuklarımıza ve onların değerli öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum."

Programın ardından Şahinci, Ceylan ve Şahin’e çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :