Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan:"Bizim için çok değerli bir galibiyet"- Muratbey Uşak Başantrenörü Bulkaz:"Yaptığımız hatalara bakıp onları düzelteceğiz"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Muratbey Uşak'ı 87-85 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, yaşadıkları sıkıntılı süreçte aldıkları galibiyetin kendileri için çok değerli olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, sakat oyuncularının bulunduğunu ve bu yüzden ilk çeyrekte ritim yakalamakta zorlandıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Bizim için çok değerli bir galibiyet. Zorlu bir periyottan geçiyoruz ve üzerimizde psikolojik baskı var. Maçın genelinde daha etkili oynadık. Rakip kim olursa olsun, sahamızda maç kaybetmek istemiyoruz. Lig çok uzun ve bizim panik havamız yok."

Muratbey Uşak Başantrenörü Ozan Bulkaz ise ilk çeyrekte etkili oynadıklarını vurgulayarak, "İkinci periyotta zor atışlar ve olumsuz giden faktörler oldu. Üçüncü ve dördüncü çeyrekte yeniden oyuna tutunduk ancak kazanamadık. Yaptığımız hatalara bakıp onları düzelteceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler