Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

Muratbey Uşak Başantrenörü Bulkaz:"Çok ihtiyacımız olan bir galibiyeti aldığımız için mutluyum"- Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Çıvgın:"Maçla ilgili söylenecek çok şey yok, son topa bakmak lazım"

UŞAK (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi 10. hafta maçında sahasında Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 76-71 mağlup eden Muratbey Uşak'ın başantrenörü Ozan Bulkaz, karşılaşmanın çok çekişmeli geçtiğini, iyi savunma yaparak galip geldiklerini söyledi.

Bulkaz, maçtan sonra yaptığı açıklamada, son haftalarda galibiyete çok ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Çok ihtiyacımız olan bir galibiyeti aldığımız için mutluyum." dedi.

Başından sonuna kadar çok çekişmeli bir maç olduğunu kaydeden Bulkaz, "Tabii ki hala eksiğiz. İki yabancımız ve kaptanın olmadığı bir takımla oynuyoruz ama bu hafta ne olursa olsun kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Önümüzdeki hafta Balıkesir maçına en iyi şekilde hazırlanıp, evimize galibiyetle gelmek istiyoruz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


- Demir İnşaat Büyükçekmece cephesi


Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın ise karşılaşmayla ilgili söylenecek bir şeyin olmadığını belirtti.

İstanbul'da yaşanan terör saldırısından dolayı üzüntülerini dile getiren Çıvgın, "Dün gece hepimiz üzüldük. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Maçla ilgili söylenecek çok şey yok, son topa bakmak lazım. Sportmenlik dışı faul düdüğü çalındı. Maçın sonu yani, bu kadar kolay mı değil mi bakmak lazım." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler