Başkentte yağmurun arkası kar! Mart ayının ilk haftasında Ankara hava durumu tahminleri güncellendi

Başkentte yağmurun arkası kar! Mart ayının ilk haftasında Ankara hava durumu tahminleri güncellendi

Kış mevsimini doyasıya yaşayan kentlerden biri olan Ankara’da an itibariyle yağmur yağışı sürüyor. Mart ayını karşılayan başkent kar yağışını bekliyor. Ankara hava durumu tahminlerini sizler için derledik.

Su kaynakları tamamen kurumak üzere olan Ankara’da yağışlar yüzleri güldürdü. Pazar gününü tam gün yağmurla geçiren başkentte yağış Pazartesi günü de sürecek. Arkasından kar yağışı geliyor.

SICAKLIK YÜKSEK

Soğuk bir kış mevsimini geride bırakmış görünen Ankara, Mart ayını sıcak bir havayla karşılayacak. Yağmurla birlikte havanın iyiden iyiye yumuşadığı Ankara’da Meteoroloji tahminlerine göre yağışlar sürecek.

• 28 Şubat 2022 Pazartesi: Başkentte yağmur tam gün sürecek. Hava sıcaklığı 6 ila 8 derece arasında olacak.

• 1 Mart 2022 Salı: En düşük sıcaklığın 2 derece olacağı Ankara’da Meteoroloji’ye göre kar yağışı başlıyor. Dış kaynaklarda ise yağış görünmüyor ancak sis olaylarıyla ilgili tahminler var.

• 2 Mart 2022 Çarşamba: Günün ilk saatlerinde güney kesimlerinde kar yağışı görülecek Ankara’da günün son saatlerine doğru hafif kar geçişleri görülecek. Aynı gün Konya Yolu’nun kapanması olası görünüyor.

• 3 Mart 2022 Perşembe: Kar yağışı gecenin ilk saatlerinde şehir merkezinde etkili olacak ve doğu yönünde etkisini kaybedecek. Eksi 3 derecelerde seyredecek hava sıcaklığıyla hafta sürecek.

• 4 Mart 2022 Cuma: Başkentte hava sıcaklığı eksi 4 derecede olacak. Yağış tahmini yok.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum