Başkentte asfalt yenileme çalışmaları başlıyor

Başkentte asfalt yenileme çalışmaları başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde asfalt yenileme çalışması başlatılacak

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, okulların kapanacağı 9 Haziran'ın hemen ardından, şehir merkezinde asfalt yenileme çalışmaları başlatılacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çankırı Caddesi-Opera kavşağı arası, Celal Bayar Bulvarı, Anadolu Bulvarı, Cevizlidere, Dikmen, Arjantin, Filistin, İran caddeleri, Mesnevi sokak ile Maltepe, Konutkent ve Yaşamkent semtlerindeki noktalarda asfalt yenileme çalışmaları başlayacak.

Çevre ilçeler başta olmak üzere, asfaltı eskiyen, mevsim şartları nedeniyle deforme olan veya asfalt ihtiyacı bulunan yollarda başlayacak yenileme çalışmaları öncesinde mağduriyet yaşanmaması için belediye tarafından afiş, pankart ve basın-yayın yoluyla bilgilendirme yapılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar, öğrencilerin ve velilerin ulaşımda sıkıntı çekmemesi için, okulların kapanmasının ardından, ailelerin tatil beldelerine gitmesini fırsat bilerek, asfalt yenileme ve serim çalışmalarına başlamayı planladıklarını bildirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler