Başkan Kılca vatandaşlarla buluştu

Başkan Kılca vatandaşlarla buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında Kuzgunkavak Mahallesi Atabey Camii’nde cuma namazı sonrası hemşehrileriyle buluştu.

Karatay’a hizmet etmek için yola çıktıklarını belirten ve büyük destekleri için Karataylılara teşekkür eden Hasan Kılca, ‘Hayata geçireceğimiz hizmetlerimizde istişare ve ortak akla büyük önem vereceğiz’ dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kuzgunkavak Mahallesi Atabey Camii’nde esnaflar ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Hasan Kılca, Atabey Camii’nde Cuma namazı sonrasında esnaflar ve vatandaşlarla sohbet ederek hemşehrileriyle istişare etti. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediyecilik hizmetlerini halkın ve bölgenin ihtiyaç ile taleplerini dikkate alarak hayata geçireceklerini belirterek, bu buluşmaların söz konusu anlayışın yerleşmesi bağlamında önemli olduğuna vurgu yaptı.

baskan-kilca-vatandaslarla--(1).jpg

HİZMETLERİMİZİ İSTİŞARE VE ORTAK AKILLA HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Kılca, ‘Her an esnafımızın ve vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Bu buluşmalarla da hemşehrilerimizin hem taleplerini alacağız hem de fikirlerini dinleme imkânımız olacak. Hemşehrilerimizin düşünceleri bizler için çok önemli ve inşallah yeni dönemde Karatayımızı tevazu, samimiyet ve gayretle hep birlikte yöneteceğiz. Hayata geçireceğimiz hizmetlerimizde istişare ve ortak akla büyük önem vereceğiz’ ifadelerini kullandı.  AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilat mensupları ile belediye meclisi üyeleri de Cuma Buluşması’nda Başkan Hasan Kılca’ya eşlik etti.

baskan-kilca-vatandaslarla--(3).jpg

baskan-kilca-vatandaslarla--(4).jpg

baskan-kilca-vatandaslarla--(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler