Başkan Altay'dan vatandaşa bayram müjdesi!

Başkan Altay'dan vatandaşa bayram müjdesi!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bayram alışverişi yoğunluğunun önlenmesi ve esnafın beklentisini karşılamak için talimat verdi. Başkan Altay yeni açıklamasıyla ücretsiz otoparkların kapsamını genişletti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bayram alışverişi yoğunluğunun önlenmesi ve esnafın beklentisini karşılamak için talimat vermişti. Buna göre, Konya'da bayramın birinci gününe kadar katlı otoparklar ücretsiz hizmet verecek. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, vatandaşların rahat bir bayram alışverişi yapmaları için bayrama kadar otoparkların ücretsiz olduğunu duyurdu. Altay mesajında şu ifadelere yer verdi. “Hemşehrilerimiz, Esnaf Odalarımız ve esnafımızın isteği ile kapalı otoparklarımızı (Konevi, Zindankale, İplikçi, Mevlana ve Osmanlı Buğday Pazarı) bayram alışverişi boyunca bu günden itibaren ÜCRETSİZ hale getirdik.Hayra vesile oluruz inşallah.”

Büyükşehir Belediye Başkanı vatandaşın ücretsiz otopark uygulamasından memnun kaldığını söyleyerek yeni bir müjde daha paylaştı ve ücretsiz otopark alanlarının kapsamını genişletti. Altay yeni paylaşımında, 

"Bayram alışverişi boyunca katlı otoparklarımızı ücretsiz hale getirmiştik.Esnafımız ve hemşehrimizin isteği ile AREFE günü, açık ve yol üstü otoparklarımız da dahil olmak üzere tüm otoparklarımız ÜCRETSİZ olacak." ifadelerine yer verdi.