Başkan Altay ilk seri yerli otomobili sanayiye çekti! Konya'nın ustaları Togg için ne dedi? O anlar kamerada

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili olan Togg ile Karatay Sanayi ve Eski Sanayiine gitti. Sanayi esnafı ve ustalar Togg'u incelerken vatanseverlere gurur veren o anlar kameraya yansıdı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ile birlikte Karatay Sanayi ve Eski Sanayini Togg ile ziyarete gitti. Sanayi esnafı ve ustalar Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG'u yakından tanıdı.

Resim

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezinde esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ile birlikte ilk olarak Karatay Sanayi ve Eski Sanayi esnafını ziyaret eden Başkan Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi envanterine dahil edilen Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG'u tanıttı.

foto-4.jpg

Daha sonra şehir merkezinde esnafla ve vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Altay, "Taş binadan form kavşağına kadar esnafımızı, hemşehrilerimizi ziyaret ettik, şehrimize gelen misafirlerimizle selamlaştık. Dışarıdan gelen misafirlerimizin Konya'mıza puanı tam. Misafirlerimizin şehrimize olan teveccühü bizi oldukça mutlu etti. Konyalı hemşehrilerimizin, özellikle de gençlerimizin ilgisine gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

foto-3.jpg

Başkan Altay esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Başkan Altay esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Başkan Altay esnaf ve vatandaşlarla buluştu

foto-1.jpg

foto-7.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.