Başına silah dayayan şüphelinin, ikna edilerek gözaltına alınması

Başına silah dayayan şüphelinin, ikna edilerek gözaltına alınması

Evine gelen polislere teslim olmamak için başına silah dayayan şüpheliyle birlikte gasp gerçekleştirdikleri iddia edilen 4 şüpheli adliyeye sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Bakırköy'deki evine gelen polis ekiplerine teslim olmamak için başına silah dayayan şüpheli ile birlikte gasp gerçekleştirdikleri öne sürülen 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Bakırköy'deki evinde dün gözaltına alınmak istenirken başına silah dayayarak polislere direnen ve bir süre sonra ikna edilerek gözaltına alınan Mehmet E'nin, gasp olayına karıştığı iddiasıyla arandığı öğrenildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 27 Mayıs'ta bir benzinlikte Afganistan uyruklu Davut R'nin aracının, telefonunun ve bir miktar parasının gasp edilmesi ve alıkonulmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, Davut R'nin Gökalp Mahallesi'ndeki bir adreste alıkonulduktan sonra serbest bırakıldığını belirledi. Adrese operasyon düzenleyen ekipler, Davut R'yi evde 3 saat alıkoydukları öne sürülen Afganistan uyruklu şüpheliler İ.İ, T.H, C.K'yı gözaltına aldı. Evde 1 ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

Polis ekipleri olaya karıştığı belirlenen Mehmet E'yi yakalamak için Bakırköy'deki evine baskın düzenledi. Teslim olmamak için kafasına silah dayayan Mehmet E'nin ikna edilerek gözaltına alındığı öğrenildi. Poliste 22 suçtan kaydı bulunan şüphelinin evinde ruhsatsız 1 tabanca ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi.

Bu arada, arama yapıldığı sırada Mehmet E'nin evine gelen ve gaspa yardım ettiği iddia edilen S.A. da yakalandı.

Emniyet yetkilileri, şüpheli Mehmet E'nin, gasp ettiği araçla Çiçek Sokak'ta bir adrese giderek silahlı saldırı düzenlediği olayın güvenlik kameraları görüntülerini de basın mensuplarına dağıttı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Mehmet E. ile diğer 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler