Baloğlu’ndan Sağlık-sen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Baloğlu’ndan Sağlık-sen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Konya Milletvekili Uz. Dr. Mustafa Baloğlu, Sağlık-Sen’in 5. Olağan Kongresi sonrasında Sağlık-Sen Genel Başkanlığı görevine yeniden seçilen Metin Memiş’e ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşları ve sendikaların önemine vurgu yapan Baloğlu, “Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunarak işbirliği içerisinde çalışmaktan mutluluk duyduğumuz Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi. Sağlık Sen Yönetim Kurulu’nda iki Konya’lı ismin bulunmasından dolayı da ayrıca mutluluk duyduklarını ifade eden Baloğlu, “Sağlık Sen’in Konya Şube Başkanlığı görevini başarı ile yürütürken yönetim kuruluna seçilen Himmet Bayar’a ve tekrardan yönetim kuruluna giren Sayın Mustafa Örnek’i de bu başarılarından dolayı ayrıca kutluyorum” dedi.

Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş’de destek ve ziyaretlerinden dolayı Konya Milletvekili Baloğlu’na teşekkür etti. Yeni dönemde hem sağlık alanında hem de sosyal hayata dönük çok sayıda proje ile Sağlık-Sen’in faaliyetlerine devam edeceğini belirten Memiş, “Sendika olarak yeni dönemde de hedeflerimize, birlik ve beraberlik içinde ulaşacağız" dedi.