Bakan Nebati'den KOBİ’ler için hazine destekli kefalet paketi açıklaması!

Bakan Nebati'den KOBİ’ler için hazine destekli kefalet paketi açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, KOBİ'ler için yeni bir hazine destekli kefalet paketi hazırlandığını duyurdı. Nebati, teknik çalışmaların tamamlanmasının ardından paketin kullandırım koşulları ve diğer tüm detayları kamuoyu ile paylaşılacak

Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında uygulamaya konulan destek paketlerine bir yenisi daha ekleniyor. KOBİ'ler için hazırlanma aşamasında olan destek paketini Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati duyurdu.

Bakan Nureddin Nebati, KOBİ'ler için yeni bir hazine destekli kefalet paketi hazırlandığını açıkladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu açıklamalarda bulundu:

Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında bugüne kadar uygulamaya aldığımız destek paketleri, teminat eksikliği bulunan işletmelerimizin finansman ihtiyaçlarını karşılaması hususunda önemli bir işlev görmüştür.

Gelinen aşamada, teminat eksikliği yaşayan KOBİ'lerimizin finansman ihtiyaçlarını en uygun şekilde desteklemek amacıyla; üretim, ihracat ve istihdamı önceleyen Türkiye Ekonomi Modelimizle uyumlu şekilde, yeni bir Hazine Destekli Kefalet Paketi çalışması yürütüyoruz.

Hazine Destekli Kefalet Paketi, ekonomimizin lokomotifi olan KOBİ'lerimizi odağına alan bir anlayışla kurgulanmakta olup, teknik çalışmaların tamamlanmasını müteakip hazırlanan paketin kullandırım koşulları ve diğer tüm detayları kamuoyumuzun bilgisine sunulacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.