Bakan Koca'dan Hatay'da gece-gündüz hizmet veren Konya ekiplerine teşekkür

Bakan Koca'dan Hatay'da gece-gündüz hizmet veren Konya ekiplerine teşekkür

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Hatay'daki Konya Büyükşehir Belediyesinin Lojistik Merkezini ziyaret ederek, depremin ilk gününden bu yana büyük bir gayretle çalışan Konya ekiplerine teşekkür etti

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'a ulaşan Konya Büyükşehir, Meram, Karatay ve Selçuklu Belediye ekipleri ilk günden bu yana büyük bir gayretle çalışıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millî Savunma Bakanımız Hulusi Akar be Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlıklarında Hatay Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

6 Şubat'tan bu yana Hatay'da bir çok hizmete imza atan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın da katıldığı toplantının ardından Sağlık Bakanı Koca, Konya lojistik merkezini ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya Büyükşehir Belediyemizin Hatay'daki Lojistik Merkezi'ni ziyaret ederek, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan Konya ekiplerine gayretleri için teşekkür etti.

ResimResim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.