B Harfli Kolye Ele Verdi: Brad Pitt, Uzun Süren Bekleyişin Ardından Yeni Aşkını Tanıttı: Ines de Ramon

B Harfli Kolye Ele Verdi: Brad Pitt, Uzun Süren Bekleyişin Ardından Yeni Aşkını Tanıttı: Ines de Ramon

Hollywood'un ünlü ismi Brad Pitt, Angelina Jolie'den sonra ilk kez kalıcı bir ilişkiye adım atıyor. Yıllardır özel hayatını gizleyen aktör, Ines de Ramon ile ilişkisini artık saklamıyor.

Hollywood'un ikon isimlerinden Brad Pitt, uzun süren sessizliğin ardından ilişkisini kamuoyuna açıkladı. Angelina Jolie ile olan boşanma sürecinin ardından gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Pitt, sonunda Ines de Ramon ile olan birlikteliğini herkese duyurdu.

Ünlü aktör ve Ines de Ramon, son olarak Los Angeles Sanat Müzesi'nde düzenlenen 2023 LACMA Art + Film Gala'ya katılarak birlikte görüldüler. Gözlerden uzak bir yıldır devam eden bu ilişki, yakın çevreler tarafından "çok mutlu bir çift" olarak nitelendiriliyor.

Yakın bir kaynağa göre, De Ramon'un Pitt'i oldukça mutlu ettiği belirtiliyor. Kaynak, "Bu ilişki, Brad'in boşanma sürecinin ardından deneyimlediği ilk sağlam ilişki. De Ramon, artık Pitt'in resmi kız arkadaşı olarak tanınıyor." ifadelerini kullandı.

Brad Pitt ve Ines de Ramon'un ilişkisi ilk olarak Kasım 2022'de Cindy Crawford, Rande Gerber ve Sean Penn ile birlikte bir Bono konserinin çıkışında görülerek medyanın dikkatini çekmişti. Ardından, De Ramon, Pitt'in başrolünü üstlendiği "Babylon" filminin galasından sonra verilen partiye katılarak ilişkilerini daha da kamuya açık hale getirmişlerdi.

Çiftin birlikte Cabo'da geçirdikleri yeni yıl tatili sırasında, Ines de Ramon'un boynunda taşıdığı "B" harfli kolye, ilişkilerini daha da netleştirdiği gözlemleniyor.

Brad Pitt ve Ines de Ramon'un ilişkisi, Pitt'in boşanma sonrası ilk kez resmi bir ilişkiye adım atmasıyla dikkat çekiyor. Pitt, uzun süredir özel hayatını gizli tutarken, bu ilişkiyi artık gizleme ihtiyacı duymuyor gibi görünüyor.

Bu gelişmeler, Pitt'in hayranları ve medya tarafından merakla takip edilmeye devam ediyor. İkilinin birlikte yaşadığı mutluluk, Hollywood'un gözde çiftlerinden biri olmalarına sebep oluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.