Aziz Bekir Konyaspor'a imzayı attı

Aziz Bekir Konyaspor'a imzayı attı

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Konyaspor, anlaşmaya vardığı Aziz Bekir ile sözleşme imzaladı

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Konyaspor, Aziz Bekir ile sözleşme imzaldı.  Daha önce Konyaspor'da çeşitli görevlerde bulunan baş antrenör  Aziz Bekir, bu hafta oynanacak Yeni Mamakspor müsabakasında takımın başında olacak.
Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonunda gerçekleşen ve idari menajeri Hüseyin Bilgin ile baş antrenörü  Aziz Bekir’in katıldığı törende resmi imzalar atıldı.

HERKESİ; ŞAŞIRTACAĞIZ
İmza töreni sonrası konuşan Aziz Bekir “ Hakikaten çok mutluyum. Çünkü; yuvaya geri döndüm diye düşünüyorum ve öyle hissediyorum. Hem bu camiayla hem de bu kulüpte çalışanlarla kendimi tek ve bir hissediyordum şimdi de aynı duygular içerisindeyim. Önümüzdeki günlerde çok önemli iki maçımız olacak. İnşallah onları en iyi şekilde sonuçlandırıp çok kısa bir süre içerisinde, play-off’a girmeyi planlıyoruz. İnsan kendisine ne kadar da büyük bir baskı yaratmak istemese de muhakkak Konyaspor’a yakışan hem son iki maçta hem de play-off’ta oynayacağımız maçlarda iyi oynayıp evelallah herkesi şaşırtmaya niyetimiz var, şampiyonluk niyetimiz var, inşallah da olur” dedi.

Etiketler :