Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Erdoğan'a mektup! Türk halkına taziye

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Erdoğan'a mektup! Türk halkına taziye

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İstanbul'da meydana gelen patlama ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği mektupta, “Hain bir patlama sonucu çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı haberi bizi derinden sarstı” dedi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İstanbul'da meydana gelen patlama ile ilgili yayınladığı mektupta, “Hain bir patlama sonucu çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı haberi bizi derinden sarstı” ifadesini kullandı.

İstanbul’da meydana gelen patlamanın ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mektubu gönderdi.

Cumhurbaşkanı Aliyev mektupta, "İstanbul'un merkezinde gerçekleştirilen hain bir patlama sonucu çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı haberi bizi derinden sarstı. Meydana gelen facia ile ilgili olarak size, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına, kardeş Türkiye halkına kendi adıma ve Azerbaycan halkı adına derin taziyelerimi sunuyor, yaralılara şifa diliyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.