Aykut Kuşkaya konser verdi

Aykut Kuşkaya konser verdi

İSTANBUL (AA) - Sanatçı Aykut Kuşkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.Feshane Bahçesi'nde...

İSTANBUL (AA) - Sanatçı Aykut Kuşkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.

Feshane Bahçesi'nde gerçekleşen konser öncesi AA muhabirine açıklama yapan Kuşkaya, ramazanda manevi duyguların arttığını ve bu durumun, sahnede seslendirdiği eserlerin seçimlerine de yansıdığını söyledi.

Ramazan ayı boyunca birçok yerde konser vereceğini belirten Kuşkaya, "Ramazan, hepimizin bireysel olarak kendimizi bir kez daha gözden geçirip, sorgulayıp, doğrularımızla yanlışlarımızla, biraz daha içe dönme, adam olma zamanı. Böylelikle bayram da bayram olsun ve hayatlarımıza daha iyi birer insan olarak devam edelim." dedi.

Sanatçı, sevenlerinin konserlere yoğun ilgi gösterdiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 30 yıldır farklı kulvarlarda eser üreten biriyim. Aşk şarkılarım, ilahi albümlerim, 90'lı yıllardan ezgilerim var. Albümlerde yer almayan, sosyal medyada bile paylaşmadığım yeni eserler var ama beni yakından takip edenler, hemen hemen bütün eserleri dinlemek istiyor. Ramazanda uzun uzadıya konserler veremiyoruz. Daha çok tadımlık, maneviyata yönelik eserleri seslendirmeye çalışıyoruz."

Kuşkaya, konserin açılış eseri olarak, yeni bestelediği ve sözleri Yunus Emre'ye ait olan "Gönüller Yapmaya Geldik" ilahisini seslendirdi. "Derman Arardım Derdime", "Milki Bekadan Gelmişem" gibi ilahileri söyleyen sanatçı, "Kaldırımlar", "Allah Sorar", "Nereye Kadar" ve "Ağlarken Gülebilmek" gibi çok bilinen şarkılarını da icra etti.

Sanatçı, ramazan etkinlikleri kapsamında 27 Haziran'da da Beyazıt Meydanı'nda sahne alacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :