Avukattan 'Seçil Erzan bankayla anlaşmak istiyor' açıklaması

Avukattan 'Seçil Erzan bankayla anlaşmak istiyor' açıklaması

Fatih Terim Fonu Dolandırıcılığı Davası: Denizbank Levent Şubesi Eski Müdürü Seçil Erzan'ın Çelişkili İfadeleri ve Bankanın Rolü

Denizbank Levent Şubesi eski Müdürü Seçil Erzan'ın, yüksek kar vaadiyle ünlü isimleri kandırarak dolandırdığı iddiasının yer aldığı davada, iş adamı İsmail İbrahim Çağlar'ın avukatı Metin Sinan Aslan, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erzan'ın ifadelerini ve davranışlarını değerlendiren Aslan, olayın içindeki çelişkileri vurguladı.

Aslan'a göre, Erzan'ın ifadelerindeki çelişkiler ve bankanın ihmali dikkat çekici. Erzan'ın banka ile bir orta yol bulmaya çalıştığını savunan Aslan, bu durumu banka ile muhtemel bir anlaşma arayışı olarak yorumladı.

Avukat Aslan, "Herkesin hatalı olduğu bu olayda bankanın hatası yok mu?" sorusunu sorarak, paraların şube müdürünün odasına çekilmesinin bankacılık kurallarına aykırı olduğunu belirtti. Ayrıca, Erzan'ın odasında darp edildiği iddialarının da bankanın ihmali olduğunu öne sürdü.

Erzan'ın davranışlarını sorgulayan Aslan, "Bankayla bir orta yol bulmak istiyor, bunun başka bir açıklaması yok" dedi. Erzan'ın duruşmadaki tutumunu şeffaf ve açık olmaktan uzak bulan Aslan, bu tutumunun arkasında banka ile bir anlaşma arayışının olabileceğini öne sürdü.

Müvekkilinin Erzan ile görüştüğünü ve belgeler aldığını aktaran Aslan, bu durumu bankanın yetkililerinin açıklaması gerektiğini belirtti. Ayrıca, bankanın müvekkile teklifte bulunduğu iddia edilen ödemeyi hatırlatan Aslan, bu teklifi reddettiklerini ve benzer tekliflerin başka kişilere de yapılmış olabileceğini ifade etti.

Son olarak, Aslan, Erzan'ın iddialarını reddeden müvekkilinin, parayı bankada doğru bir şekilde yatırdığını ve herhangi bir hileli işlem yapmadığını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.