ATV İzle (HQ ATV Web) - ATV Yayın Akışı ve Canlı Yayın (Selena, Doksanlar, Akrep Kral 2...)

ATV İzle (HQ ATV Web) - ATV Yayın Akışı ve Canlı Yayın (Selena, Doksanlar, Akrep Kral 2...)

ATV Ramazan Ayı'nda da izleyenlerine keyifli anlar yaşatmaya çalışıyor. ATV canlı izleme bağlantısını haberimizde sizler için paylaştık. Ayrıca ATV yayın akışını da haberimizde bulabilirsiniz. ATV ekranlarında Nihat Hatipoğlu ile İftar, Diğer Yarım dizisi

ATV Ramazan Ayı'nda da izleyenlerine keyifli anlar yaşatmaya çalışıyor. ATV canlı izleme bağlantısını haberimizde sizler için paylaştık. Ayrıca ATV yayın akışını da haberimizde bulabilirsiniz. ATV ekranlarında Nihat Hatipoğlu ile İftar, Diğer Yarım dizisi ve Akrep Kral 2 yabancı filmi izleyenlerin karşısında olacak.

Türkiye'nin en fazla izlenen televizyon kanallarından olan ATV Ramazan Ayı'nda da izleyicilerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. ATV ekranlarında bu akşam saat 19.00'da günün önemli gelişmlerinin yer aldığı Hafta Sonu ATV Ana Haber ekrana gelecek. Ardından saat 19.45'te Nihat Hatipoğlu İle İftar programı başlyacak. Aşağıda yer alan ATV canlı izleme bağlantısını kullanara ATV kanalını kesintisiz ve yüksek kalitede bir çözünürlükle izleyebilirsiniz. ATV'de hangi programların yayınlanacağını merak ediyorsanız yine aşağıda sizler için ATV yayın akışını paylaştık.

ATV Yayın Akışı (12 Temmuz 2014, Cumartesi):

06.00 Çocuklar Duymasın (Dizi)

07.55 Selena (Dizi)

Selin, Leyla ve Nazlı, anne ve babalarını bir trafik kazasında kaybederler ve hayatları alt üst olur. Üç küçük kız annelerinden kalan üç beş parça eşya ve bir sandık dolusu hatıra defteri ile birlikte amcalarının yanına yerleşirler. Amcanın huysuz karısı Aslı ve önceki evliliğinden olma kızı Kıvılcım, üç küçük kızı evde istememektedir. Üç öksüz kıza akıllara gelmedik eziyetler yaparlar. Üstelik bu eziyet okulda da müdür Fitnat Hanım ve küçük zengin şımarıklar tarafından da sürdürülmektedir. Selin, Leyla ve Nazlı Dünyada yapayalnız kaldıklarını düşünürler evrenin kaderini değiştirecek sırra sahip olduklarını bilemeden. Çünkü ütopya gezegenindeki adalet divanında evrenin iyilik ve kötülük savaşındaki son durak tartışılmaktadır.

 

09.50 Adanalı (Dizi)

12.00 Alemin Kıralı (Dizi)

14.00 Doksanlar (Dizi)

Doksanlar, Türkiye'nin 1990'lı yıllarını, sıradan bir mahalle ve o mahallede yaşayan sıradan insanlar üzerinden anlatan bir televizyon dizisi. 1990'lar ilk özel televizyonların yayına başladığı, her yerde özel radyoların dinlendiği, neredeyse her mahallede pop yıldızı olmak isteyen gençlerin bulunduğu, cep telefonuyla, bilgisayarla tanıştığımız yıllardır. Doksanlar; moda, giyim - kuşam, müzik vs. neredeyse bütün sosyal, ekonomik ve kültürel hayatın büyük bir dönüşüm yaşadığı dönemi iki aile ve onların çocukları üzerinden anlatıyor.

16.45 Diğer Yarım (Dizi)

19.00 Hafta Sonu ATV Ana Haber (Haber)

19.45 Nihat Hatioğlu İle İftar (Dini)

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programı ile Sultanahmet Meydanı'ndan canlı yayınla atv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Kalplerin imanla, ellerin duayla yüce Allah'a açıldığı rahmet, bereket ve mağfiretin bol olduğu bu ayda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu gönülleri titreten yorumlarıyla atv'de.

Sultanahmet Meydanı'ndan canlı olarak yayınlanacak olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar Özel programı yine dopdolu olacak. Birbirinden değerli konuklar, birbirinden özel ilahiler ve kasidelerle gönüller huzur bulacak. Peygamber efendimizin ve sahabenin hayatından çok özel kesitler, her derdin devası dualar, abdestten namaza, oruçtan zekâta merak edilen her soru cevabını bulacak. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur programı, Ramazan boyunca her gün 01.30'da, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar programı Ramazan boyunca her gün 19.45'te atv ekranlarında...

21.15 Akrep Kral 2 (Yabancı Sinema)

23.40 Diğer Yarım (Dizi)

Zeynep ve Esma yer değiştirerek gittikleri evlerinde büyük şok yaşanmasına sebep olurlar. Kızların yeni hallerini şaşkınlıkla karşılayan iki aile de ne yapacaklarını bilemez halde bu değişimin sebebini öğrenmeye çalışırlar. Tüm şaşkınlığın üstüne Sabri'nin Meryem'i kendisine istediğini söylemesi Meryem'i kızdırırken Sabri'yi ise hayal kırıklığına uğratır. Her iki aile de durumun şokundan kurtulduktan sonra kızlarının yeni halleriyle kabullenmeye çalışır. Zeynep ve Esma yeni hayatlarına alışmaya çalışırken küçük aksaklıklar yaşarlar. Bir yandan sırlarının ortaya çıkmaması için uğraşırken bir yandan yıllarca özlemini çektikleri anne-babalarıyla geçirdikleri zamanın tadını çıkarırlar. Esma babasıyla kaçırdığı yılların acısını çıkarırken mutludur ancak âşık olduğu Tarık'la beklemediği bir arkadaşlık durumuna girmiştir. Zeynep ise tekne partisinde görüp hoşlandığı Poyraz'la yeniden karşılaşmanın şaşkınlığını yaşamaktadır. Devran teknede Afet'in bıraktığı cüzdanı bulur ve Poyraz'ın ısrarıyla içinden çıkan numarayı arar.

01.40 Nihat Hatipoğlu İle Sahur

03.55 Hz. Ömer (Dini)

04.55 Aşk Bir Hayal (Dizi)

Önceki ve Sonraki Haberler