ATO Başkanı Bezci:

ATO Başkanı Bezci:

"(Ankara'daki terör saldırısı) İnsanlarımızı tekrar alışverişe ve normal sosyal yaşamına döndürmek için ATO olarak elimizden geleni yapacağız" - "AVM yöneticileri ve esnafımızla yapacağımız toplantılardan sonra bir eylem planı hazırlayarak uygulamaya koya

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Ankara'daki terör saldırısı sonrası sosyal yaşamı normale döndürmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "AVM yöneticileri ve esnafımızla yapacağımız toplantılardan sonra bir eylem planı hazırlayarak uygulamaya koyacağız" ifadesini kullandı.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bezci ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede esnaf ve mağaza sahiplerini ziyaret etti.

Terör saldırılarını gerçekleştirenleri lanetleyen Bezci, "Allah bu acıları bize tekrar yaşatmasın. Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor ancak siz moralinizi bozmayın. Çalışmaya devam edin. Elbirliğiyle bu zor günleri de atlatacağız" diyerek esnafa moral verdi.

Ankara'da sosyal yaşamı normale döndürmek için bir eylem planı üzerinde çalıştıklarını bildiren Bezci, AVM sahipleri ve yöneticileri ile Kızılay, Ulus ve Tunalı Hilmi Caddesi esnafını önümüzdeki hafta başında toplantıya davet edeceklerini kaydetti.

Sivil toplum örgütlerine de ATO'ya destek verme çağrısında bulunan Bezci, "İnsanlarımızı tekrar alışverişe ve normal sosyal yaşamına döndürmek için ATO olarak elimizden geleni yapacağız. AVM yöneticileri ve esnafımızla yapacağımız toplantılardan sonra bir eylem planı hazırlayarak uygulamaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar da mağaza sahipleri ve çalışanlarla sohbet etti, ülkenin birlik ve beraberliğine hep birlikte sahip çıkacaklarını belirtti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler