Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısı

Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısı

ESO Başkanı Özaydemir: - "İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen ve ülkemizin bütünlüğüne kast eden hain terör saldırısını şiddetle kınıyoruz."

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Savaş Özaydemir, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen ve ülkenin bütünlüğüne kast eden hain terör saldırısını şiddetle kınadıklarını bildirdi.

Özaydemir, yaptığı yazılı açıklamada, insanlık dışı ve vicdanlara sığmayan bu saldırının ülkenin milli birlik ve beraberliğine karşıda işlenmiş bir utanç olduğunu belirterek, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen ve ülkenin bütünlüğüne kast eden hain terör saldırısını şiddetle kınadıklarını kaydetti.

Üzüntü ve acılarının büyük olduğunu aktaran Özaydemir, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Ancak bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumak zorundayız. Bir kez daha terörün her türlüsünü lanetlediğimizi belirterek, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen ve ülkenin bütünlüğüne kast eden hain terör saldırısını şiddetle kınıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :