Atatürk Havalimanı'nda sürpriz evlilik teklifi

Atatürk Havalimanı'nda sürpriz evlilik teklifi

Muhabir Cemal Gökgöz, havayolu çalışanları konulu belgeseli için röportaj yapacağı bahanesiyle uçuşun ardından Dış Hatlar Terminali'nde buluştuğu kabin amiri Sevil Güngör'e, çalışma arkadaşlarının yanında evlenme teklif etti

İSTANBUL (AA) - Atatürk Havalimanı'nda çıkarılan bir dergide görev yapan muhabir Cemal Gökgöz, kız arkadaşı kabin amiri Sevil Güngör'e uçuş sonrası evlenme teklif etti. 

Gökgöz, 4 yıllık kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifi yapma kararını, pilot ve kabin ekibine anlattı. Gökgöz'ün senaryosu gereği uçuş ekibi, havayolu çalışanlarının sorunlarının anlatıldığı belgesele röportaj vermek üzere Beyrut-İstanbul seferinin ardından Dış Hatlar Terminali'ne geldi.      

Pilot ve kabin ekibini basın mensuplarıyla karşılayan Gökgöz, ekiple röportaj yaptı.

Gökgöz, son olarak mikrofonu kız arkadaşına uzattı. Mesleğine ilişkin sorular bekleyen Güngör, erkek arkadaşının diz çökerek, cebinden çıkardığı yüzükle evlenme teklif etmesi karşısında şaşırdı. Uçuş ekibinin alkışları arasında etrafına bakınan Güngör, gözyaşlarına hakim olamadı.

Evlenme teklifini kabul eden Güngör, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çok duygulandığını söyledi. Erkek arkadaşı Gökgöz'e teşekkür eden Güngör, sürprizden etkilendiğini anlattı.

Cemal Gökgöz de kabin memuru olarak yıllarca görev yapan kız arkadaşına teklifi havalimanında yapmak istediğini ifade ederek, "Bir mum eşliğinde yemekte bu teklifi yapabilirdim ancak en güzel teklifin burada yapılacağını düşündüm" dedi.

Gökgöz, çiçek verdiği Güngör ve uçuş ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler