Arsenal Türkiye Futbol Okuluna sağlık sponsoru

Arsenal Türkiye Futbol Okuluna sağlık sponsoru

İSTANBUL (AA) - Arsenal Türkiye Futbol Okulunun sağlık sponsoru, Emsey Hospital oldu. Ümraniye Futbol Park Tesisleri'nde imzalanan sponsorluk anlaşmasında...


İSTANBUL (AA) - Arsenal Türkiye Futbol Okulunun sağlık sponsoru, Emsey Hospital oldu.

Ümraniye Futbol Park Tesisleri'nde imzalanan sponsorluk anlaşmasında Arsenal Türkiye Futbol Okulu kurucuları Ertem Şener ve Nihat Uğurlu ile Emsey Hospital Genel Müdür Yardımcısı Dr. Göksel Bahadır hazır bulundu.

Anlaşma kapsamında Emsey Hospital, Arsenal Türkiye Futbol Okulunun antrenmanları boyunca sahalarda ambulans ve sağlık ekibi bulunduracak.

Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili konuşan Ertem Şener, "Çocukların sağlığı her şeyden önemli. Futbolda önce eğitim diyoruz. Biz burada hem futbol hem de antrenmanlar öncesi İngilizce eğitimi veriyoruz. Dünyanın futbol devlerinden Arsenal markasını, yine iyi bir marka olan Emsey Hospital ile taçlandırmak istedik ve imzaları attık." diye konuştu.

Emsey Hospital Genel Müdür Yardımcısı Dr. Göksel Bahadır ise spora önem veren, çocukların sağlıkla büyümesini amaçlayan Arsenal Türkiye Futbol Okulu ile yaptıkları anlaşmadan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :