Armağan Koleji’nden Hayr Olsun projesi

Armağan Koleji’nden Hayr Olsun projesi

Armağan Koleji e-Twinnig projeleri kapsamında "Hayr'Olsun" başlıklı projesini hayata geçirdi.

 

Armağan Koleji e-Twinnig projeleri kapsamında "Hayr'Olsun" başlıklı projesini hayata geçirdi. Yardımlaşma ve Sosyal toplum dayanışması adına Çayırbağı Tahsin-Özlem Bengisu Emiroğlu Ortaokulu 4. Sınıf öğrencilerine yönelik kırtasiye malzemeleri götürdü. Değerler Eğitimi Öğretmenleri Kevser Yalçın, Elif Melahat Büyükarpacı, Kübra Açıkgöz ve Halit İsmail Uludağlı'nın düzenlemiş olduğu projeye Özel Armağan Koleji Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşe Nur Canbolat ve 3. Sınıf öğrencileri katıldı.

Özel Armağan Koleji Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşe Nur Canbolat : Huzurlu bir toplum, birbirini seven, dayanışma ve yardımlaşmayı ilke edinen fertlerden meydana gelir. Birbirlerine karşı duyarsız, sevinçleri, tasaları aynı olmayan toplumların kuru kalabalık ve yığından öte manası olamaz. Gönül birliği olmayanların, bedenen bir arada olmaları hakiki birlik ve beraberliği sağlamaz. Müslümanlar daima şu prensibi şiar edinmelidirler diye düşünüyoruz;

Bir Müslüman, din kardeşinin ihtiyacını giderirse, Allah da onun kıyamet günündeki sıkıntısını giderecektir. Kısacası bir Müslüman, kardeşinin yardımına koştuğu sürece, Allahu Teala da onu yardımsız bırakmayacaktır. Bizlerde öğrencilerimize öğretmenlerimizin düzenlemiş olduğu bu değerli proje ile yardımlaşmanın önemini, farkındalığını kazandırmak istiyoruz. Bizi gittiğimiz Çayırbağı Tahsin-Özlem Bengisu Emiroğlu Ortaokulunda çok güzel bir şekilde ağırlayan Okul Müdürü Mehmet Mısırlı, Okul Müdür Yardımcısı Orhan Çayır ve bizimle ilgilenen diğer öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

 

Etiketler :