AÖF öğrencileri online sınavı sevmişti! Yüzyüze sınav yüzünden 330 bin twit attılar

AÖF öğrencileri online sınavı sevmişti! Yüzyüze sınav yüzünden 330 bin twit attılar

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, yaz okulu sınavının yüz yüze yapılacağını duyurdu. Açıklamanın ardından öğrenciler sosyal medyada #sınavagirmiyoruz etiketi ile tepki gösterdi.

AÖF sınavları tartışma konusu oldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıt ve ders seçme işlemleri 9 Ağustos günü sona erdi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakülteleri için 2020-2021 öğretim yılı yaz okulu sınav takvimi belli oldu. Yaz okulu sınavına girecek adaylar sınavın online mı, yüz yüze olacak.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, yaz okulu sınavının yüz yüze yapılacağını duyurduktan sonra sosyal medyada yer yerinden oynadı.

Öte yandan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, 4 Eylül'de yapılması planlanan yaz okulu sınavının yüz yüze yapılacağını duyurdu.

Anadolu Üniversitesi öğrencileri twitter üzerinden #sınavagirmiyoruz etiketiyle isyan etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum