Antalya'dan Konya'ya gelen kamyonda 125 şişe kaçak viski ele geçirildi

Antalya'dan Konya'ya gelen kamyonda 125 şişe kaçak viski ele geçirildi

Antalya'dan Konya istikametine seyir halinde olan bir kamyon Seydişehir ilçesinde polis tarafından şüphe üzerine durduruldu. Yapılan aramada 125 şişe çeşitli markalarda içki ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kamyonda yapılan aramada 125 şişe çeşitli markalarda bandrolsüz içki ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alınarak yasal işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ile Seydişehir Narkotik Grup Amirliği ekipleri, Antalya istikametinden Konya istikametine seyir halinde olan bir kamyonu şüphe üzerine durdurdu. Kamyonda arama yapan polis ekipleri, çeşitli markalarda 125 şişe üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan gümrük kaçağı olduğu düşünülen viski ele geçirdi. Gözaltına alınan araç sürücüsü Ö.K. hakkında yasal işlem başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.