Antalya'daki cinayet davası

Antalya'daki cinayet davası

Antalya'da aynı pastanede çalıştığı arkadaşını öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi

ANTALYA (AA) - Antalya'da çalıştığı pastanedeki iş arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya sanık Yunus Bağış ile tarafların avukatları katıldı.

Duruşmada tanık olarak dinlenilen Eren Doğru, öldürülen Ümit Turan ile aynı apartmanda oturduğunu, olayı ise görmediğini söyledi.

Genelde mahallede bir kaç defa dolandıktan sonra evine gittiğini belirten Doğru, "Olayın gerçekleştiği gece çok yorgun olduğum için direkt eve geçtim, o gece hiç dışarı çıkmadım. Dışarı çıkmış olsaydım belki olayı görüp müdahale edebilirdim. Ancak görgüye dayalı hiçbir bilgim yok." dedi.

Sanık Bağış ise olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu ifade etti.

Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, sanığın olayı tasarlayarak gerçekleştirdiğini belirterek, Bağış'ın ''tasarlayarak kasten öldürme'' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, tarafların mütalaaya karşı beyanda bulunması için duruşmayı erteledi.

Antalya'da geçen yıl 18 Eylül'de Yunus Bağış, aynı pastanede çalışan Ümit Turan'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmış, maktul Turan, yaşamını yitirmeden önce kendisini Bağış'ın bıçakladığını söylemişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler