Antalya'daki cinayet davası

Antalya'daki cinayet davası

Elektrik aboneliği nedeniyle tartıştığı kişiyi öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kepez ilçesinde elektrik aboneliği nedeniyle tartıştığı Salih Güler'i öldürdüğü öne sürülen Ali Tosun'un yargılanmasına başlandı.

Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık Ali Tosun, tutuksuz yargılanan oğlu Osman Tosun, öldürülen Salih Güler'in yakınları ve tarafların avukatları katıldı.

Duruşmada ifade veren sanık Tosun, Salih Güler'in tapu takip işleri yaptığını söyledi.

Kendine ait evin elektrik abone işlerini halletmesi için Güler'e 200 lira verdiği belirten Tosun, aradan geçen süreye rağmen hiçbir işini çözmemesine sinirlendiğini anlattı.

Olay günü Güler ile pazar yerinde karşılaştığını ve iki yumruk attığını ifade eden Tosun, pazar esnafının kendilerini ayırdığını kaydetti.

Tosun, olayın ardından konuşmak için ormanlık alana çağırdığı Salih Güler'i dövdüğünü ancak öldürmediğini savundu.

Tanık olarak dinlenen kuaför Nilgün Ayyıldız ise olay günü işlettiği dükkanın önünde gördüğü Ali Tosun'un "Salih Güler ile işim var, fakat halletmedi. Daha önce pazar yerinde dövdüm, hıncımı alacağım." dediğini bildirdi.

Duruşma, eksiklerin giderilmesi için ertelendi.

Antalya'da, Salih Güler'in cesedi, 1 Aralık 2015'te Döşemealtı ilçesindeki bir su kuyusunda bulunmuştu. Olayla ilgili kahvehane işleten ve aralarında elektrik aboneliği nedeniyle sorun bulunduğu belirtilen Ali Tosun, tutuklanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler