Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, İstanbul'da

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, İstanbul'da

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel:- "Hem Antalyalı - Alanyalı hemşehrimiz Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir 'hayırlı olsun' deme fırsatımız oldu hem de yine Antalya'yla ilgili bir projemizi Sayın Cumhurbaşkanımıza burada arz edeceğiz"

İSTANBUL (AA) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Hem Antalyalı - Alanyalı hemşehrimiz sayın Büyükşehir Belediye başkanımıza bir 'hayırlı olsun' deme fırsatımız oldu hem de yine Antalya'yla ilgili bir projemizi Sayın Cumhurbaşkanımıza burada arz edeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, cuma namazında Fatih'teki Yavuz Sultan Selim Camisinde eşlik eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, cami çıkışında gazetecilere açıklama yaptı.

Menderes Türel, "Hem Antalyalı - Alanyalı hemşehrimiz Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir 'hayırlı olsun' deme fırsatımız oldu hem de yine Antalya'yla ilgili bir projemizi Sayın Cumhurbaşkanımıza burada arz edeceğiz. Onun için buradayız. Sayın Cumhurbaşkanımıza arzımızdan sonra yeniden Antalya'ya döneceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler