Anneler Günü

Anneler Günü

Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk, huzurevinde kalan bayanlara ziyarette bulundu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk, Anneler Günü dolayısıyla huzurevinde kalan kadınları ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, huzurevine giden Sevim Şentürk'ün, burada kalan bayanların Anneler Günü'nü kutladıığı bildirildi.

Ziyaret sırasında huzurevi sakini bayanlara çeşitli hediyeler veren Şentürk'ün, özel günlerinde onların yanında olmayı istediklerini belirterek, "Annelik, fedakarlık isteyen kutsal bir kavramdır. Siz değerli büyüklerimiz, bizleri sabırla büyüterek bugünlere getirdiniz. Sizler de bizim annemizsiniz. Biz de her zaman olduğu gibi bu özel gününüzde sizleri yine yalnız bırakmadık. Devletimiz, her zaman sizlerin yanında olmuştur. Devletimizin şefkatli ellerinde kimseye muhtaç olmadan, sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmenizi temenni ediyorum." dediği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, ziyarete, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin eşi Zerrin Bahçeci, Vali Yardımcılarının eşleri Ebru Gürbüzerol ve Sare Erdem, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül'ün eşi İlknur Akgül ile Fatma Bacı Sevgi Evlerinde kalan çocukların da eşlik ettiği bilgisine yer verildi.

Anneler Günü

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler