Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

KESK Ankara Şubeler Platformu Sözcüsü Çakmak: - "Dileriz bu son olur. Ne Ankara'da ne başka bir ülkede ne de Ortadoğu'da yaşanmamasını dileriz"

ANKARA (AA)- Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Ankara Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Mevlüt Çakmak, dün Ankara'da yaşanan terör saldırısıyla ilgili "Dileriz bu, son olur. Ne Ankara'da ne başka bir ülkede ne de Ortadoğu'da yaşanmamasını dileriz" değerlendirmesinde bulundu.

KESK Ankara Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Çakmak, Mülkiyeliler Birliğinde düzenlediği basın toplantısında dün Ankara’da gerçekleşen terör saldırısını kınadı.

Hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyen Çakmak, "Böyle saldırıları, kim ya da kimlerin yaptığına bakılmaksızın lanetlemek insanlık görevimizdir" ifadelerini kullandı.

Çakmak, Türkiye'nin Ortadoğu'da yaşanan girdaptan çıkması için öncelikli panzehirin, içeride ve dışarıda barış ile demokratik ve barışçıl bir ortamı sağlamaktan geçtiğini kaydeden Çakmak, şunları söyledi:

“Dileriz bu son olur. Ne Ankara’da, ne başka bir ülkede, ne de Ortadoğu’da yaşanmamasını dileriz. Bunu sağlamanın yolu ülkemiz dahil tüm Ortadoğu’da barışın ve kardeşliğin hakim olması, komşularımızla içişlerine karışılmayan saygıya dayalı bir dış politika ve ülkemizde hak ve özgürlüklerin, barışın tesisinden geçmektedir. ”

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler