Ankara'daki terör saldırısına sanatçılardan tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına sanatçılardan tepkiler

Tiyatro ve sinema oyuncusu Türkoğlu:- "Yapılan saldırı kimin şiddet yanlısı, kimin çözüm yanlısı olduğunun itiraf belgesidir"

İSTANBUL (AA) - Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Nuri Türkoğlu Ankara'da meydana gelen terör saldırısından dolayı üzüntüsünü paylaşarak, "Yapılan saldırı da kimin şiddet yanlısı, kimin çözüm yanlısı olduğunun itiraf belgesidir" dedi.

Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çözüm istemeyenin halk değil, terör örgütü ve onun ne idüğü belirsiz uzantıları olduğunu biliyorduk. Yapılan saldırı da kimin şiddet yanlısı, kimin çözüm yanlısı olduğunun itiraf belgesidir. 'Herkesin bildiği sırlar' kabilinden, bu kavga Kürtlerle Türklerin kavgası değil, maalesef neredeyse aynı milletlerden oluşan, geçmişte kaldığı sanılan işgal güçlerinin, sözüm ona özgürlük mücadelesi veren, gözü dönmüş, sahipleri belli bir örgütün adı altında yürüttüğü, ülkeyi bölme savaşıdır. Ama çok şükür halkın kahir ekseriyeti prim vermemiş, veren de meseleye erken uyanmıştır. İnanıyorum ve biliyorum ki önünde sonunda feraset kazanacak" ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler