Ankara’da komşuları İbrahim ve Nazik Bartan'ı vuran kişi intihar etti

Ankara’da komşuları İbrahim ve Nazik Bartan'ı vuran kişi intihar etti

Ankara'nın Çubuk ilçesinde komşusu olan İbrahim ve Nazik Bartan çiftini av tüfeği ile vurarak öldüren kişi aynı silahla evinin bahçesinde intihar etti.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde komşusu olan Bartan çiftibi av tüfeği ile vurarak öldüren şahıs aynı silahla evinin bahçesinde intihar etti.

Aşağıemirler Mahallesi'nde aralarında husumet olan 68 yaşındaki Lütfü T. tartıştığı komşusu 73 yaşındaki İbrahim Bartan'a ardından ise Bartan'ın eşi 68 yaşındaki Nazik Bartan'a av tüfeği ile ateş ederek öldürdü. Ardından kendi bahçesine giden Lütfü T. aynı silahla intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Olay sonrasında Bartan çiftinin cenazeleri Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldıktan sonra Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Lütfü T.'nin cansız bedeni ise Pursaklar Devlet Hastaneni morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.