Ankara ve İzmir plakalı iki araç ile Antalya'dan Konya’ya uyuşturucu sevkıyatına operasyon! 2 tutuklama

Ankara ve İzmir plakalı iki araç ile Antalya'dan Konya’ya uyuşturucu sevkıyatına operasyon! 2 tutuklama

Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda Ankara ve İzmir plakalı iki araç ile Antalya'dan ilçeye uyuşturucu sevkıyatı yaptığı belirlenerek gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'nın Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından takibe alınan araçlara ilçe girişinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ANKARA VE İZMİR PLAKALI İKİ ARAÇLA ANTALYA'DAN AKŞEHİR'E UYUŞTURUCU SEVKIYATI

Edinilen bilgiye göre, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri Akşehir'e çevre illerden uyuşturucu madde getirileceği yönünde yapılan ihbarlar üzerine araştırma ve çalışma yaptı. Narkotik ekibi gençleri zehirlemek için uyuşturucu sevkiyatı ve sokak satıcılığı yapan şahısların tespitine yönelik çalışmaları çerçevesinde Ankara ve İzmir plakalı iki araç ile Antalya'dan Akşehir'e uyuşturucu madde getirileceğini belirleyerek, araçları takibe aldı.

ÜÇ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İki araç Narkotik Suçlarla Mücadele ve Trafik ekipleri tarafından Engili Mahallesi yol kavşağında durduruldu. Araçlarda bulunan R.B., İ.S. ve M.M. isimli 3 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerle birlikte araçlar İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

ARAÇLARA GİZLENMİŞ UYUŞTURUCU BULUNDU

Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile araçlarda yapılan aramalarda İzmir plakalı araçta 6,50 gram esrar, Ankara plakalı araçta aracın havalandırma ızgarası altına gizlenmiş 55 gram eroin ele geçirildi.

2 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüpheliler R.B., İ.S. ve M.M. hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti" suçlarından işlem yapıldı. R.B. işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, İ.S. ve M.M. Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şüpheliler İ.S. ve M.M. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.