Ankara Çevik Kuvvet'e taziye ziyaretleri

Ankara Çevik Kuvvet'e taziye ziyaretleri

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, AK Parti Etimesgut İlçe Teşkilatı, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kick Boks Federasyonu heyetleri, Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti Etimesgut İlçe Teşkilatı, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kick Boks Federasyonu heyetleri, Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

İstanbul Beşiktaş'ta 10 Aralık'ta düzenlenen terör saldırısı nedeniyle Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne taziye ziyaretleri sürüyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ve beraberindekiler, silah arkadaşlarını İstanbul'daki terör saldırılarında kaybeden çevik kuvvet polislerine taziyelerini sundu.

Karamollaoğlu, saldırının kendilerini derinden üzdüğünü belirterek, terörün bir gün son bulacağını ifade etti. Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini kaydeden Karamollaoğlu, polislerin gayretleri ve fedakarlığıyla söz konusu zorluğun atlatılacağını söyledi.

Emniyet Amiri Özlem Işık, vatandaşların çevik kuvveti ziyarete gelmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, söz konusu desteğin kendilerine güç kattığını belirtti.

- Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim verildi

AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Mehmet İkbal Yılmaz, teşkilat olarak gerçekleştirdikleri ziyarette, Emniyet Amiri Özlem Işık'a Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerim verdi. Yılmaz, her zaman devlet ve millet olarak polisin yanında olduklarını vurgulayarak, polislere başarılar diledi.

Işık, Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim'i teslim alarak, "Bu bayrağı şan ve şerefle her zaman korumaya ve taşımaya devam edeceğiz. Bize desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz." dedi.

- "Yüreklerimizde iliklerimize kadar hissettik"

Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İhsan Yalçınkaya ve beraberindeki heyet de çevik kuvvete taziye ziyareti gerçekleştirenler arasında yer aldı.

Yalçınkaya, terörün verdiği acıyı derinden hissettiklerini belirterek, "Şairin dediği gibi 'Sızlasa da gönül gidenlerin yasından, koşar adım gitmeli onların arkasından, kahramanlık içerek acı ölüm tasından, ileriye atılıp bir daha dönmemektir' bir daha dönmeyecek olan polislerimizin acılarını bizler yüreklerimizde iliklerimize kadar hissettik. O polislerimiz başlarını okşayamadıkları küçük yavrularını, annelerini, babalarını, kardeşlerini, sevdiklerini ve sevenlerini önce mevlaya sonra bizlere emanet ederek rahmeti rahmana kavuştular." dedi.

Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve beraberindekiler, çevik kuvvete gerçekleştirdikleri ziyarette taziyelerini sunarak, polislere karanfil verdi.

Heyetler, bir süre polislerle sohbet ettikten sonra şube müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :