Ankara-balkan Ülkeleri Arası Ekonomik, Sosyal Ve Kültürel İşbirliği Görüşmeleri

Ankara-balkan Ülkeleri Arası Ekonomik, Sosyal Ve Kültürel İşbirliği Görüşmeleri

Ankara Kalkınma Ajansı ile Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen, Ankara-Balkan Ülkeleri Arası Ekonomik, Sosyal ve Kültürel...

Ankara Kalkınma Ajansı ile Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen, Ankara-Balkan Ülkeleri Arası Ekonomik, Sosyal ve Kültürel İşbirliği Görüşmeleri tamamlandı.

Ankara Kalkınma Ajansı'ndan yapılan açıklamaya göre, açılışı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde (ÇASGEM) gerçekleştirilen programa Makedonya, Kosova, Arnavutluk ve Bosna Hersek'in de aralarında bulunduğu Balkan ülkelerinden gelen iş adamları ile esnaf ve sanatkarlar katıldı. 

Program çerçevesinde heyete, Ankara'nın yatırım ortamı ile iş birliği potansiyellerinin anlatıldığı bir sunum gerçekleştirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, programda, Balkan ülkeleri ile Ankara arasındaki muhtemel iş birlikleri potansiyelinin görüşüldüğünü ifade etti. Şayık, söz konusu ülkeler ve Ankara'daki ilgili paydaşların ortak hareket etmesinin, başkente önemli katkılar sağlayacağını kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı