Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü:- "Yapılan işlerin topluma tanıtılması, sunulması, anlatılması ve toplumsal algının oluşturulması bağlamında ajanslar önemli görevler icra ediyor. Anadolu Ajansı hem bağımsız hem de köklü bir kurum olarak büyük bir g

DÜZCE (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Yapılan işlerin topluma tanıtılması, sunulması, anlatılması ve toplumsal algının oluşturulması bağlamında ajanslar önemli görevler icra ediyor. Anadolu Ajansı hem bağımsız hem de köklü bir kurum olarak büyük bir görev icra ediyor." dedi.

Bakan Özlü, Anadolu Ajansı'nın (AA) 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ajansın Düzce bürosunu ziyaret etti.

AA'nın 97. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, çalışanları tebrik eden Özlü, çalışmalar hakkında AA muhabirinden bilgi aldı.

Anadolu Ajansı'nın, cumhuriyetin kazanımlarından olan bir kurum olduğunu ifade eden Bakan Özlü, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, doğru ve güvenilir haberin kaynağıdır. Anadolu Ajansı, Düzce'de de önemli görevler icra ediyor. Ben Düzce'deki arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bugüne kadar hep güzel, doğru haberler yaptılar. Yapılan işlerin topluma tanıtılması, sunulması anlatılması ve toplumsal algının oluşturulması bağlamında ajanslar önemli görevler icra ediyor. Anadolu Ajansı hem bağımsız hem de köklü bir kurum olarak büyük bir görev icra ediyor. Bundan sonra da inşallah sadece 97. yıl değil, 100., 150., 200. yılları görmek nasip olur. 97. yılınızı tebrik ediyorum, bundan sonraki dönemde de aynı başarının, aynı çizginin devamını temenni ediyorum."

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve parti üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Bakan Özlü'ye, Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan 2016 yıllığı takdim edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler